-
(Khác biệt giữa các bản)(→Bợ đỡ, nịnh nọt ( (cũng) to butter up))
Dòng 27: Dòng 27: ::[[like]] [[a]] [[knife]] [[through]] [[butter]]::[[like]] [[a]] [[knife]] [[through]] [[butter]]::dễ như bỡn, dễ như trở bàn tay, dễ như lấy đồ trong túi ra::dễ như bỡn, dễ như trở bàn tay, dễ như lấy đồ trong túi ra+ ===Hình thái từ===+ *V-ed: [[buttered]]+ *V-ing: [[buttering]]== Y học==== Y học==07:45, ngày 4 tháng 12 năm 2007
Oxford
N. & v.
A a pale yellow edible fatty substance made bychurning cream and used as a spread or in cooking. b asubstance of a similar consistency or appearance (peanutbutter).
Butter-and-eggs any of several plants having two shades ofyellow in the flower, e.g. toadflax. butter-bean 1 the flat,dried, white lima bean.
A yellow-podded bean. butter-cream(or -icing) a mixture of butter, icing sugar, etc. used as afilling or a topping for a cake. butter-fingers colloq. aclumsy person prone to drop things. butter-knife a blunt knifeused for cutting butter at table. butter muslin a thin,loosely-woven cloth with a fine mesh, orig. for wrapping butter.butter-nut 1 a N. American tree, Juglans cinerea.
The oilynut of this tree. butter up colloq. flatter excessively. lookas if butter wouldn't melt in one's mouth seem demure orinnocent, probably deceptively. [OE butere f. L butyrum f. Gkbouturon]
Từ điển: Thông dụng | Y học | Kinh tế
tác giả
Tìm thêm với Google.com :
NHÀ TÀI TRỢ